Kemi

koncentration haster plzz

19. februar 2016 af okk (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven lyder således:

En stamopløsning: 20,0 gram 10,0w/w% H2SO4+vand op til 250mL

Beregn g/L H2SO4 i stamoløsningen.

tak tak i forvejen 


Svar #1
19. februar 2016 af okk (Slettet)

Jeg har regnet koncentratioen i mol/L til 0,8.

n=m/M => 20g/98,079g/mol=0.2024mol

c=n/v=0,2024/0,250L=0,8

hvordan får jeg den til at blive til g/L?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2016 af mathon

          \frac{20\; g}{0{,}250\; L}=\frac{20}{0{,}250}\cdot \tfrac{g}{L}=80\; \tfrac{g}{L}


Svar #3
19. februar 2016 af okk (Slettet)

tusind tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: koncentration haster plzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.