Matematik
Pascal
22. februar 2016 af
eremitic (Slettet)
-
Niveau: 10. klasse
Hilfe!
Har en opgave der lyder på
F1=30N(Newton)
F2=?
A1=75mm^2
A2=3000mm^2
S1=50mm
S2=?
Hvad er formlerne?
Har en opgave der lyder på
F1=30N(Newton)
F2=?
A1=75mm^2
A2=3000mm^2
S1=50mm
S2=?
Hvad er formlerne?
Svar #1
22. februar 2016 af Eksperimentalfysikeren
Der mangler nogle oplysninger. Har du ikke en tegning og den fulde opgavetekst?
Svar #3
23. februar 2016 af eremitic (Slettet)
det lykkedes at finde forholdende, så resten af opgaven kunne løses
AT:A1= 1/40 :)
AT:A1= 1/40 :)
Skriv et svar til: Pascal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
