Matematik

haster

22. februar 2016 af 12hus (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa.

har lige siddet med en Annuitetsopsparing på excel i 1 time , men jeg kan ikke regner rigtigt ud , hverken på lommeregne eller excel , da jeg har den rigtigt svar i forvejen- men kan ikke kom frem til det rigtigt svar. håber i kan hjæper. er der nogle parenteser  som jeg mangler , eller hvordan .

se gerne vehæftet file. 

Vedhæftet fil: opgave.GIF

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2016 af SådanDa

Du skal have parantes om hele tælleren: 8000*((1+0.05)^2-1)/0.05


Svar #3
22. februar 2016 af 12hus (Slettet)

prøver lige


Svar #4
22. februar 2016 af 12hus (Slettet)

det hjælper ikke 


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. februar 2016 af mathon

            

        A_n=a\frac{\left ( 1+r \right )^n}{r}

ved indtastning skal du huske en ekstra parentes:

        A_n=a*\left ((1+r)^n-1 \right )/r


Svar #6
22. februar 2016 af 12hus (Slettet)

tak - nu forstår jeg det :)


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.