Matematik

f'''(x)

23. februar 2016 af Sarahbryn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Hvis jeg har en trigonometrisk svingning og jeg skal differentiere den tre gange, får jeg så:

f'(x)=hastigheden  ?

f''(x)=hastighedsændring  ?

f'''(x)=  ?

Jeg har lidt svært ved at forstå det


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2016 af peter lind

Hvis det er en fysisk svingning af for eks et pendul, fjeder eller elastik er f'(x) hastigheden, f''(x) er accellerationen; medens der ikke er noget navn for den tredje afledede. Den fortæller noget om hvor hurtigt accellerationen ændrer sig


Skriv et svar til: f'''(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.