Matematik

UDREGNING

24. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp

Jeg har selv regnet opgaverne ud men får alt forkert

Hvad gør jeg forkert og hvordan skal det ellers regnes ud

Se vedhæftet fil om regnestykkerne

Vedhæftet fil: Opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2016 af StoreNord

Opgave 8)          tan47=højde/9,3


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2016 af Rossa

Opgave 1
En vej skal bygges op ad en 900 m høj bjergside.
a)    Hvor høj skal vejen mindst være, hvis vejbanen højst må måle 8°?

Hvis jeg forstå rigtigt opgaven, så skal man bruge trigonometri som:
sin(8)= \frac{h}{900}  hvor  h = sin(8) * 900= 125.26.
Bemærk, at jeg er ikke god i dansk, og det kan være, at jeg har misfårstået opgaven



 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2016 af StoreNord

Opgave 1)

Jeg formoder at du kører på en vej med 8 graders hældning, og skal op i en højde på 900 meter:

sin(8) = 900 divideret med den skrå vejlængde.              Find heraf vejlængden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2016 af StoreNord

Opgave 7)

Vinkel B=5 grader.

\frac{sin5}{14}=\frac{sin45}{BC}                     ;  find BC

\frac{sin50}{h}=\frac{sin90}{BC}                   ;  find h


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2016 af StoreNord

Opgave 6)

Du har fundet arealet af tag-trekanten. Den kan du ikke bruge til noget.

Det du først skal bruge er de to skrå streger; og dem kan du finde med Pythagoras.

Derefter skal du gange hver af dem med taglængden for at finde tagfladerne.


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. februar 2016 af StoreNord

Opgave 5)

Brug Cosinus-relationerne  for eksempel      a2=b2+c2-2ab cosA                ; find A


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. februar 2016 af StoreNord

Opgave 2 og 3 må du uddybe.


Skriv et svar til: UDREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.