Matematik

X og Y.

27. februar 2016 af Hawrah9934 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hejsa.
Jeg vil gerne have hjælp til med at løse denne her opgave som, jeg virkelig ik kan finde ud af.

Det oplyses, at x= 4 og y= 2.
Dermed bliver 8x - 5y= ??

Jeg håber i kan hjælpe mig med en forklaring på, hvordan man løser opgaven:).

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2016 af JulieW99

Mellem tallet og x og y, har du et usynligt gange. Indsæt 4 og 2 på x' og y''s plads, og løs så ligningen.

8*4-5*2= det udregner du lige selv

- - -

Vh Julie


Svar #2
27. februar 2016 af Hawrah9934 (Slettet)

Tak for hjælpen:)

Skriv et svar til: X og Y.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.