Matematik

Funtioner

28. februar 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg vil blive meget glad hvis i kunne hjælpe med den sidste.

Vedhæftet fil: hGHu5fN.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af mathon

          f(x)=x(x+1)^2=0


Svar #2
28. februar 2016 af TingleFinger (Slettet)

#1

          f(x)=x(x+1)^2=0

Sådan her? f(x)=0(0+1)2=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2016 af mathon

Nej - brug nulreglen.


Skriv et svar til: Funtioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.