Kemi

Hjælp. :)

28. februar 2016 af bieberpige (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til at udfylde skemaet, og forklaring, :) 
Vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2016 af mathon

                                                 H_2               N_2                NH_3
ækvivalente mængder:          3 mol             1 mol               2 mol       
                                              6,048 g        28,014 g   
                                              12,500 g            x

             forholdsbergning:
                                                \frac{x}{28{,}014\; g}=\frac{12{,}500}{6{,}048}=2{,}0668

                                                x=2{,}0668\cdot (28{,}014\; g)=57{,}90\; g

             12,5 g H2 ækvivalerer 57,90 g N2.

                                                                                    

                                             


Svar #3
28. februar 2016 af bieberpige (Slettet)

Altså x=2,0668?

Er lidt forvirret omkring det.. 


Skriv et svar til: Hjælp. :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.