Matematik

integralregning

28. februar 2016 af Tomari (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man en opgave som den jeg har vedhæftet nedenunder?  :)

Vedhæftet fil: integralregning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2016 af SådanDa

Brug at

 \int a\cdot f(x)\ \textup{d}x=a\cdot\int f(x)\ \textup{d}x

Og del så med 4 på begge sider.


Svar #3
28. februar 2016 af Tomari (Slettet)

Jeg forstår ikke helt, er det muligt at få et eksempel med noget lignende? altså et eksempel med andre tal. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2016 af SådanDa

Altså i dit tilfælde kan du rykke 4 ud foran integralet:

\int_2^8 4f(x)\ \textup{d}x=4\int_2^8 f(x) \ \textup{d}x, så du har altså:

4\int_2^8 f(x) \ \textup{d}x=-3, så del med 4 på begge sider af lighedstegnet :)


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.