Kemi

Molarmasse

02. marts 2016 af Gymgy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogle der kan hjælpe med dette?

Jeg skal finde talværdierne x og y, og hvor mange procent det udgører af gasblandingen, når middelmolarmassen er 50,0 g/mol.

Jeg har følgende ligning med to ubekendte:

x + y = 1

x * M_p + y * M_b = M_m

Jeg sætter mine beregnede tal ind. Det er her jeg har brug for hjælp:

x + y = 1

x * 44,1 g/mol + y * 58,1 g/mol = 50,0 g/mol


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af mathon

               x=\frac{M_m-M_b}{M_p-M_b}              y=\frac{M_p-M_m}{M_p-M_b}


Skriv et svar til: Molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.