Matematik

Har brug for hjælp til matematik

02. marts 2016 af sille1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber der er nogle som kan hjælpe med opgaven 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af StoreNord

Brug sinus-relationen til venstre, og en cosinus-relation til højre.

\frac{sinA}{a}=\frac{sinB}{b}=\frac{sinC}{c}

a^{2}=b^{2}+c^{2}-2ab cosA


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: Har brug for hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.