Matematik

Grundareal

03. marts 2016 af xoxogossipgirls (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde grundareal af denne figur. Se billedet


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

For at kunne bestemme trekanternes areal skal du bruge at A = 1/2 * h * g. Ud fra 3 oplysninger om en trekant kan du bestemme alle sider og vinkler. Prøv at undersøg om du har 3 oplysninger. Arealet af kvadratet er givet ved A=s^2. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2016 af PeterValberg

Hvis trekanterne er identiske, så har du at det samlede grundareal af hele figuren er:

A_{\text{total}}=\underbrace{2\cdot 5\cdot\sqrt{7^2-5^2}}_{\text{trekanterne}}+\underbrace{(7^2-5^2)}_{\text{kvadratet}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
03. marts 2016 af xoxogossipgirls (Slettet)

Mange tak. Den formel vil jeg huske og bruge til de næste par opgaver :)


Skriv et svar til: Grundareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.