Matematik

Vektorer 3D vinkel

03. marts 2016 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved ikke hvordan opgave h) skal udregnes og kan ikke finde nogen formel på den. Håber i kan hjælpe. Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

Du skal finde vinklen mellem vektor a og vektor b

Dette bestemmes som: v=cos^{-1}(\frac{a*b}{\left \| a \right \|*\left \| b \right \|})


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2016 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne side [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektorer 3D vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.