Matematik

Definitionsmængde

06. marts 2016 af Pedersen9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal bestemme definitionsmængden ud fra følgende funktion som er løsning til differentialligningen:

\frac{\mathrm{dy} }{\mathrm{d} x}=2\sqrt{y}\cdot (2x-1)
 

Partikulære løsning er:

y=(x{^{2}}-x)^{2}

 

Mit spørgsmål er hvordan kan man vise med beregning, at definitionsmængden er alle reelle tal, eller skal man bare argumentere for definitionsmængden?


Skriv et svar til: Definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.