Kemi

Reaktionsbrøk og forskydning af ligevægt

07. marts 2016 af hrmogensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der en, som kan hjælpe med vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af mathon

Ligevægtsbrøken:

                                     \frac{\left [Co{Cl_4}^{2-} \right ]\cdot \left [NH_3 \right ]^6}{\left [ Co{(NH_3)_6}^{2+} \right ]\cdot \left [Cl^- \right ]^4}=K_c

Tilsætning af saltsyre medfører en øget koncentration af Cl^-.


Skriv et svar til: Reaktionsbrøk og forskydning af ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.