Matematik

Integralregning

10. marts 2016 af biddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle 

Jeg ville blive meget glad hvis i kunne hjælpe med opg. A i denne opgave.  

Vedhæftet fil: Int_2-2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af mathon

A
                    F_1=\int \frac{4z+2}{z^2+z}\, \mathrm{d}z           
                                                                
sæt u=z^2+z   og dermed   2\mathrm{d}u=4z+2

og integrer ved substitution.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af mathon

korrektion:

A
                    F_1=\int \frac{4z+2}{z^2+z}\, \mathrm{d}z           
                                                                
sæt u=z^2+z   og dermed   2\mathrm{d}u=(4z+2)\mathrm{d}z

og integrer ved substitution.


Svar #3
10. marts 2016 af biddi (Slettet)

Altså jeg skal substituere? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. marts 2016 af mathon

A
                    F_1=\int \frac{4z+2}{z^2+z}\, \mathrm{d}z           
                                                                 
sæt u=z^2+z   og dermed   2\mathrm{d}u=(4z+2)\mathrm{d}z

                    F_1=\int \frac{4z+2}{z^2+z}\, \mathrm{d}z=\int \frac{1}{z^2+z}\, (4z+2)\mathrm{d}z=2\cdot \int \frac{1}{u}\, \mathrm{d}u=\ln \left (\left | u \right | \right ) +k=

                                                                                                                            \ln\left\left ( | z^2+z \right | \right )+k


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.