Matematik

Problemregning?!

10. marts 2016 af sanapapas (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Nogle der kan hjælpe lidt til??

 Jens kører langt på sin knalleret med en gennemsnitsfart på 28 km/t.

  Hvor langt kommer han på 2 timer og 45 minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af peter lind

Strækningslængde= fart*tid


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af OliverHviid

28 km/t*2,75t = 77 km


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2016 af Soeffi

#0  Jens kører med en gennemsnitsfart på 28 km/t...Det betyder at han kører 28 km på en time

Hvor langt kommer han på 2 timer og 45 minutter?

... 45 minutter er (45/60) time = 3/4 time = 0,75 time. Dermed er 2 timer og 45 minutter = 2,75 timer. Dvs. han kører (28 km/time) · 2,75 timer = 77 km


Skriv et svar til: Problemregning?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.