Kemi

Titering stofmængde

13. marts 2016 af ANBULA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har et spørgsmål angående beregning af stofmængden 

Bestem den stofmængde S2O32-, der er tilsat ved ækvivalenspunktet. Udnyt at I kender koncentrationen af Na2S2O3-opløsningen.

Koncentrationen af Na2S2O3-opløsningen er 0,100 M

Det bleve tilsat 4,5 ml Na2S2O3


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

Ved ækvivalenspunktet er stofmængderne ens. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2016 af mathon


                 n\! \! \left ( S_2{O_3}^{2-} \right )=(4{,}5\; mL)\cdot \left ( 0{,}100\, \tfrac{\; mmol}{mL} \right )=0{,}45\; mmol


Skriv et svar til: Titering stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.