Matematik

Elementær vektorregning

14. marts 2016 af Dudi22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har følgende opgave og vil meget gerne vide, om jeg har løst den rigtigt :)

Dist(P,Q) = \sqrt{(P-Q)\cdot (P-Q)} = \sqrt{(6,3,5,-1)\cdot (6,3,5,-1)} = \sqrt{61}

Dernæst finder jeg parameterfremstillingen for l gennem de to punkter

(y1, y2, y3, y4) = (-1,6,3,2) + t(6,3,5,-1)

Til sidste del er jeg kommet til at tænke på, at hvis nu t er mindre end 1, går den ikke gennem P, er det korrekt? Og er løsningen overhovedet korrekt/fyldestgørende?

Vedhæftet fil: vektorregning.png

Svar #1
14. marts 2016 af Dudi22 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2016 af mathon

Din koordinatnotation er ikke éntydig!!!


Svar #3
14. marts 2016 af Dudi22 (Slettet)

Mange tak. Vil du uddybe? Jeg forstår ikke helt, hvad du mener.

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2016 af Soeffi

#3 

P og Q ser ud til at have fire koordinater...?


Svar #5
14. marts 2016 af Dudi22 (Slettet)

Ja, det har de også hos mig? Eller hvad mener du? :-/

Svar #6
14. marts 2016 af Dudi22 (Slettet)

Hvis I memer det er forkert, hvorfan ville I løse den?

Skriv et svar til: Elementær vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.