Matematik

Optimering

15. marts 2016 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Min opgave er vedhæftet.

Vedhæftet fil: hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2016 af hesch (Slettet)

a)  Ved benyttelse af Pythagoras ses at

h/2 = √( 3 - r2 )

b)  Volumen, V(r,h) = π * r2 * h   →  

V(r) = π * r2 * √( 12 - 4*r2 )

Find max. volumen ved

dV(r)/dr = 0

Indsæt det kendte r og bestem h.


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.