Matematik

POTENSFUNKTION

17. marts 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa

Brug for hjælp til løsning/formler/opsætning af  regneforskrift og y-værdi ved potensfunktion

Se vedhæftede fil

Har virkelig brug for hjælp

Vedhæftet fil: POTENSFUNKTION.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2016 af mathon

Grafen for en potensfunktion gennem (47,481) og (130,749):

                     a=\frac{\log\left (\frac{y_2}{y_1} \right )}{\log\left ( \frac{x_2}{x_1} \right )}=\frac{\log\left (\frac{749}{481} \right )}{\log\left ( \frac{130}{47} \right )}

                     b=\frac{481}{{47}^a}


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2016 af mathon

Grafen for en potensfunktion gennem punktet (18,215)
og
          1{,}035=1{,}164^a

          \log(1{,}035)=\log(1{,}164)\cdot a

          a=\frac{\log(1{,}035)}{\log(1{,}164)}

           b=\frac{215}{{18}^a}


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2016 af Soeffi

#0. Ti-Nspire. Linje 2 til 5 besvarer spørgsmålene.


Skriv et svar til: POTENSFUNKTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.