Matematik

karafler

22. marts 2016 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg har fået forskriften for V: y = 0,1616x^2,9905

og jeg skal så:

 b) bestemme højen for en karaffel, der skal kunne rumme 2000 cm3

hvordan gør jeg? 

håber jeg kan få noget hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2016 af mathon

formentlig:

                    2000=0{,}1616\cdot x^2

                    0{,}1616\cdot x^2=2000

                    x=\sqrt{\frac{2000}{0{,}1616}}


Skriv et svar til: karafler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.