Matematik
brændstofforbrug
24. marts 2016 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
To spørgsmål omhandler brændstofforbrug
Spørgssmål 4)
Har stillet det sådan op
836km/11km/l=forbrug
836 km/11/km/liter*6,55 kr/liter
Se billed på spørgsmålet. Vil bare have at vide om det er korrekt stilet op?
Spørgssmål 4)
Har stillet det sådan op
836km/11km/l=forbrug
836 km/11/km/liter*6,55 kr/liter
Se billed på spørgsmålet. Vil bare have at vide om det er korrekt stilet op?
Vedhæftet fil: Screenshot_2016-03-20-09-31-07.png
Svar #2
24. marts 2016 af PeterValberg
4)
forbrugte liter benzin = 836 km/(11 km/liter) = ..... liter
pris = forbrugte liter benzin · 6,55 kr/liter = .... kr
Skriv et svar til: brændstofforbrug
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

