Matematik

Polynomier og nulreglen, HJÆLP

26. marts 2016 af Vovse112 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens, jeg har to polynomier, som er givet ved forskrifterne:

f(x)=x^2+x-1

og 

g(x)=x^2+2x-3

Jeg skal undersøge om f/g er et polynomium, altså: f(x)=x^2+x-1/g(x)=x^2+2x-3

Hvordan finder jeg ud af det?????

Derudover har jeg også en ligning     f(x)*g(x)=0    som jeg skal løse ved hjælp af nulreglen (ved godt hvad nulreglen er) men jeg ved derimod ikke helt hvordan jeg skal løse den... ;((


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2016 af SuneChr

f/g er en polynomiumsbrøk, ikke et polynomium, defineret for g ≠ 0
Ad 2
Find nulpunkterne for f og g


Skriv et svar til: Polynomier og nulreglen, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.