Matematik

Brøk

27. marts 2016 af Hhxopgaver (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med at regne dette stykke ud: 

(\frac{3}{4})^-5

I facit er resultatet, som jeg dsv ikke får:

(\frac{4}{3})^5


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

(3/4)-5 =

1 / (3/4)5 =

15 / (3/4)5 =

( 1 / (3/4) )5 =

(4/3)5


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2016 af Yusur (Slettet)

(3/4)^(-5)

Regl: (a/b)^n= (a^n)/(b^n))

(3^(-5))/(4^(-5))


Regl: a^(-n) = (1/a^n)


(1/(3^5))/(1/(4^(5))


Regl: (a/b)/(c/d) = (a/b) * (d/c)


(1/(3^(5)) * (4^(5))/1)

((4^(5))/(3^(5)))


Regl: (a/b)^n = (a^(n))/(b^(n))

(4/3)^5


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2016 af LeonhardEuler

Ved brug af  ab•c = (ab)og (a/b)-1 = b/a

\left ( \frac{3}{4} \right )^{-5}=\left (\left ( \frac{3}{4} \right )^{-1} \right )^5=\left (\frac{4}{3} \right )^5


Skriv et svar til: Brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.