Matematik

Problemregning: Finde ud af liter

28. marts 2016 af MatildeLA (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej:) Jeg sidder fast i en irriterende opgave. 

3.3 Bergen hvor mange liter vand, der hældes i dunken. (Dunken fyldes til rillen) Den er 18 cm h, og 4 cm i radius. 

1 liter = 1 dm3

Nogen der ved hvordan den skal løses? :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2016 af mathon


            V_{cyl}=h\cdot \pi \cdot r^2

            V_{cyl}=\pi \cdot (1{,}8\; dm)\cdot (0{,}4\; dm)^2=\left (\pi \cdot 1{,8}\cdot 0{,}4^2 \right )\cdot \left (dm^{1+2} \right )


Skriv et svar til: Problemregning: Finde ud af liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.