Matematik

Differentialligning

29. marts 2016 af Cicero9123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej studienet, 

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? 

Jeg ved at en andengradsligning differentieret er 2ax+b, men kan ikke komme videre.

Mvh Cicero!

Vedhæftet fil: Matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2016 af mathon

         y{\, }'+y=3x^2-10

Brug panserformlen.


Svar #3
29. marts 2016 af Cicero9123 (Slettet)

Jeg har fået det til 3x^2-6x+16, passer det? 

(Formel tingen til på Studieportalen driller mig.. )


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2016 af mathon

                  y=Ce^{-x}+3x^2-6x-4


Svar #5
29. marts 2016 af Cicero9123 (Slettet)

Jeg er ikke helt med. :/


Svar #6
29. marts 2016 af Cicero9123 (Slettet)

Der skal være tale om en andengradsligning, og denne har da ikke ikke et e^{-x} led. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. marts 2016 af mathon

for C=0
er
                 y=3x^2-6x-4 den søgte løsning.


Svar #8
29. marts 2016 af Cicero9123 (Slettet)

Super, mange tak! 

Kan du hjælpe mig med denne opgave også? 

Vedhæftet fil:Matematik 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. marts 2016 af mathon

#8
               \int_{-2}^{4}f(x)\mathrm{dx}=F(4)-F(-2)


Svar #10
29. marts 2016 af Cicero9123 (Slettet)

I opgave A skal man så bare aflæse på grafen? 


Brugbart svar (0)

Svar #11
29. marts 2016 af mathon

Ja.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.