Matematik

Definitionsmængde

30. marts 2016 af Lapendio - Niveau: C-niveau

Hej alle dygtige lektiehjælpere,

Jeg har problemer med at finde definitionsmængden for funktionen

f(x) = -0,0125x + 65


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2016 af SuneChr

R   mængden af de reelle tal


Svar #2
30. marts 2016 af Lapendio

#1

Tak Sune.


Svar #3
30. marts 2016 af Lapendio

Hej igen Sune,

Hvordan finder jeg dm for

e(x) = -0,002x + 43

Tænker at det er R igen, er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2016 af SuneChr

For enhver lineær funktion
λ (x) = ax + b         a ≠ 0
er definitionsmængden R
og værdimængden ligeledes R
 


Skriv et svar til: Definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.