Matematik

Tangens til en vinkel

31. marts 2016 af ASDyg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan fortælle mig en definination på tangels til vinkel, inden for trigometri? 
Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2016 af OliverBahne (Slettet)

Definiton?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2016 af SuneChr

Der er flere måder at definere tangens på alt efter hvilket fundament, man står på.
En god definition er

\tan \Theta =\frac{\sin \Theta }{\cos \Theta }\; \; \; \; \; \Theta \neq 90^{\circ}\: \: \textup{eller}\: \: 270^{\circ}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2016 af mette48 (Slettet)

Det er beskrevet i din lærebog, brug den!


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2016 af hesch (Slettet)

Prøvede at indsætte billede, men  google selv "tangens", klik på billeder.


Skriv et svar til: Tangens til en vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.