Matematik

stamfunktion

04. april 2016 af Jenny2016 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan I hjælp mig med at regner den opgave?

bestem samtlige stamfunktion til funktion f(x)= x2 -4x+7h

tak


Svar #1
04. april 2016 af Jenny2016 (Slettet)

brug for jeres hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2016 af mathon

bestem samtlige stamfunktioner til funktion f(x)= x2 -4x+7h

                           F_k(x)=\frac{1}{3}x^3-2x^2+(7h)x+k


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.