Matematik

HJÆLP TIL STAMFUNKTIONER

05. april 2016 af christinehartmann (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en venlig sjæl der vil hjælpe mig med nedenstående 2 opgaver samt forklaring :-)

Find en stamfunktion til funktionen f(x)=4x+2

Find den stamfunktion til f(x)=3x^2 der går gennem punktet P(1,-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2016 af mathon

Find en stamfunktion til funktionen f(x)=4x+2

              F(x)=2x^2+2x+k


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2016 af mathon

Find den stamfunktion til f(x) = 3x^2 der går gennem punktet P(1,-3)

            F(x)=y=x^3+k

                             -3=1^3+k

                             -3=1+k

                             \small k=-4

            \small F(x)=x^3-4


Svar #3
05. april 2016 af christinehartmann (Slettet)

,


Svar #4
05. april 2016 af christinehartmann (Slettet)

Skal der gøres mere ved dem? Derudover kunne jeg godt tænke mig at få sat et par ord på, da jeg ønsker forståelsen til at kunne udføre flere af disse opgaver :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april 2016 af mathon

Brug


               F(x)=\int k\cdot x^n\mathrm{d}x=\frac{k}{n+1}\cdot x^{n+1}\; \; \; \; \; \; n\neq-1


Skriv et svar til: HJÆLP TIL STAMFUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.