Matematik

Trekank

09. april 2016 af Pilegaard13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg kan ikke få resultatet til at stemme over ens med Facitliste

I en ret vinklet trekant er længden af hypotenusen, c=13 og længden af den ene katete er b=5.

Hvordan finder jeg a på den bandit.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2016 af Therk

Benyt pytagoras:

c2 = a2 + b2

Isolér a. Først træk b2 fra på begge sider og tag så kvadratroden på begge sider.


Skriv et svar til: Trekank

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.