Matematik

Ligninger i 2

11. april 2016 af Jensen193 - Niveau: 9. klasse

kan i hjælpe mig med at besvare dette? Eventuelt skrive, hvordan man skal regne det ud

x2-20=7x+10

(x+1)2=25

Mange tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2016 af SuneChr

1)  Bring ligningen på formen  ax2 + bx + c = 0  og løs den efter gældende regel.
2)  Dét inde i parentesen skal have værdien ± 5. Find da de to værdier for x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2016 af PeterValberg

#0 Se eventuelt video nr. 6,7 og 8 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2016 af Studentos

Du skulle gerne få følgende svar:

1. ligning: 10 og -3

2. ligning: 4 og -6


Skriv et svar til: Ligninger i 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.