Matematik

Reducer

11. april 2016 af Silkekrogh - Niveau: 7. klasse
Hvordan reducerer jeg udtrykket
y+4+8*y*6=

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2016 af 123434 (Slettet)

y+4+8*y*6=

y+4+48y=

49y+4

Saml y'erne for sig og almindelige tal for sig


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. april 2016 af PeterValberg

y + 4 + 8*y*6 = y + 4 + 48y = 49y + 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.