Matematik

Reducer

12. april 2016 af Silkekrogh - Niveau: 7. klasse
Hvordan reducerer jeg 12x - 8 - 6x + 16?

12x-6x = 6x og -8 + 16 = 8?? Eller?

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2016 af 123434 (Slettet)

12x-8-6x+16=6x-8

Saml x'erne og almindelige tal for sig


Svar #2
12. april 2016 af Silkekrogh

Hvorfor giver minus 8 plus 16 minus 8 i dette regnestykke ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2016 af 123434 (Slettet)

Undskyld, min fejl

Du deler stykket op

12x-6x=6x

-8+16=8

Så 12x-8-6x+16=6x+8


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.