Matematik

Differentialligning

14. april 2016 af Heineken1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til vedhæftede opgave 

Vedhæftet fil: difff.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2016 af mathon

a)
      Bruges panserformlen
      på       
                        A{\, }'(t)-\frac{p}{100}A(t)=s

     fås
                         A(t)=s\cdot C\cdot e^{\frac{p}{100}\cdot t}-\tfrac{100}{p}s
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2016 af mathon

  

hvoraf
                         t=\frac{100}{p}\cdot \ln\left ( \frac{A+\frac{100}{p}\cdot s}{s\cdot C} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2016 af mathon

og
                         s=\frac{A(t)}{Ce^{\frac{p}{100}\cdot t}-\frac{100}{p}}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.