Matematik

mat hjælp

18. april 2016 af Champiii (Slettet) - Niveau: 7. klasse

-x- 24 = 24 -x

-2x-24 = 24

-2x = 48

x = -24

Er det rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2016 af mathon

-x- 24 = 24 -x        asurditet


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2016 af Studentos

Du kan ikke rykke -x over på venstre side af lighedstegnet, da du skal plusse x på begge sider så. 

Problemet er, at der ikke er noget x tilbage, hvis du gør sådan. 


Svar #3
18. april 2016 af Champiii (Slettet)

hvad giver den så ?


Svar #4
18. april 2016 af Champiii (Slettet)

Er det så bare 24 / 24 = 1


Svar #5
18. april 2016 af Champiii (Slettet)

  absurditet mathon ?


Svar #6
18. april 2016 af Champiii (Slettet)

Løsningen er ingen løsning :)


Svar #7
18. april 2016 af Champiii (Slettet)

dvs. hvis jeg har 2x +3 = 10

2x = 7

x= 3,5


Skriv et svar til: mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.