Matematik

y=-x+23,3

18. april 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der kan hjælpe mig med denne opgave, jeg er næsten sikker på at jeg har lavet opgave b forkert? - en der kan hjælpe?  (se vedlagt billede) 

På forhånd tak 

William 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2016 af 123434 (Slettet)

b)

y=-x+23,3

y=fiskens årlige længdeforøgelse i cm om året

x=cm i år

Benyt modellen til at bestemme x, når y=0 og giv en fortolkning af dette tal

0=-x+23,3

0-23,3=-x+23,3-23,3

-23,3=-x

-23,3/-1=-x/-1

x=23,3

Når fisken er 23,3 cm, så er den årlige længdeforøgelse 0 cm om året. En fisk på 23,3 cm vokser 0 cm om året, så fisken bliver altså ikke længere end 23,3 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2016 af Studentos

[Slettet]


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2016 af Studentos

[Slettet]


Skriv et svar til: y=-x+23,3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.