Matematik

maksimering

21. april 2016 af hejmeddig121 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvis jeg har to butikker med omkostningsfunktionen: 

C1(y1)=0,5 y1^2

C2(y2)=y2^2 

y1 og y2 er antallet af producerede bukser 

min tøjbutik har monopol med efterspørgelseskurven: d(p)=480-p

Hvor mange enheder bukser skal de to butikker producere?


Skriv et svar til: maksimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.