Matematik

stamfunktioner

21. april 2016 af Triiina (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet en pdf

hvordan regner jeg F(x) udfra min ligning .

Vedhæftet fil: Dok6.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2016 af mathon

                  f(x)=\frac{2}{x}+3\; \; \; \; \; \; \; x>0

                  F(x)=\int \left (2\cdot \frac{1}{x}+3 \right )\mathrm{d}x=2\ln(x)+3x+k


Svar #2
21. april 2016 af Triiina (Slettet)

Vidunderligt : ) tak


Skriv et svar til: stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.