Matematik

Andengradsligning

23. april 2016 af Phil2992 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med at løse følgende:

20 - 3x - x^2 = 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2016 af StoreNord

-1x²-3x+20=0                 så ska du finde diskriminanden.


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. april 2016 af Studentos

d =b^2-4ac


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.