Matematik

Vejr

24. april 2016 af shain - Niveau: 9. klasse
Opgaven handler om vejregistrering. Det er alle opgaver jeg har problemer med

5.1 til 5.3 billed vedhæftet

Svar #1
24. april 2016 af shain

100 cm *100 cm =10.000 cm
1 cm= 10 mm 10.000/10?

Svar #2
24. april 2016 af shain

Hver gang der falder 1 mm regn er det 1 liter på m2? 1 liter på hver m2?

Svar #3
24. april 2016 af shain

0,01dm* 10.000 cm?

Svar #4
24. april 2016 af shain

Håber i kan hjælpe klæder i det

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2016 af mette48 (Slettet)

Rumfang af 1 mm regn  på 1 m2?

mål omregnet til dm 1mm=0,01 dm og 1 m2=100 dm2

rumfang 0,01*100 dm3=13md = 1l

5 m2 falder der 20 l vand

på 1 m2 falder der 20/5 l vand = 4 l vand

1 l vand svarer til 1 mm pr m2, så 4 l svarer til 4 mm regn


Svar #6
24. april 2016 af shain

Tusind tak for det.

Skriv et svar til: Vejr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.