Matematik

funktionen f

26. april 2016 af Hallotheremath (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, kunne godt bruge noget hjælp til denne opgave :)

Vedhæftet fil: 6.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2016 af mathon


                F(x)=y=\int( 6x^2-8x)\mathrm{\, d}x=2x^3-4x^2+k


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2016 af 123434 (Slettet)

f(x)=6x2-8x

F(x)=1/3*6*x2+1-1/2*8*x1+1+k

F(x)=2x3-4x2+k

Går gennem punktet P(2,13), så x=2 og F(x)=13

13=2*23-4*22+k

13=0+k

k=13

F(x)=2x3-4x2+13 er en stamfunktion til f(x)=6x2-8x og går gennem punktet P(2,13)


Skriv et svar til: funktionen f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.