Matematik

Hjælp

26. april 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet opgaven, har brug for alt den hjælp jeg kan få med den


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2016 af 123434 (Slettet)

En havvindmølles energiproduktion er ligefrem proportional med vindens hastighed opløftet i tredje potens.

a) indfør passende variable, og opstil en model for havvindmøllens energiproduktion som funktion af vindens hastighed.

f(x)=k*x3

k=propornationalitetsfaktoren

x=vindens hastighed

f(x)=havvindmøllens energiproduktion 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.