Matematik
Differentialkvotienten
27. april 2016 af
BrainyBrain
-
Niveau: B-niveau
Hej
Jeg har lidt svært ved at løse denne opgave:
Bevis differentialkvotienten for en af følgende funktioner:
f(x) = x2 , f(x) = x3 , f(x) = √x eller f(x) = 1 / x
Det lige meget hvilken i vælger.. Håber nogen kan hjælpe, tak :)
Svar #1
27. april 2016 af nera (Slettet)
De er meget lette.
Vedhæftet fil:Differentialkvotienten af x^2.PNG
Skriv et svar til: Differentialkvotienten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
