Matematik
Bestem førstekoordinaten til hvert af punkterne A og B
Håber nogen kan hjælpe med denne opgave :)
A) Hvordan er det nu man beregner førstekoordinatet ud?
B) I opgave b skal man vel bruge bestemt integrale, er det så fra 0 til førstekoordinatet A som jeg der er beregnet ud i opgave a??
- Opgaven er vedhæftet
Svar #1
30. april 2016 af peter lind
a) Løs ligningerne f(x) =0 og g(x)=0
b) jeg kalder førstekoordinaterne for henholdsvis a og b. Du skal så beregne
∫0bf(x)dx +∫baf(x-g/x)dx = ∫0af(x)-∫bag(x)dx
De sidste integral kan du også finde som arealet under g(x) hvis du foretrækker det
Svar #3
30. april 2016 af peter lind
Rettelse til #1 spørgsmål a) Løs ligningerne f(x) =0 og f(x)-g(x)=0
Svar #8
30. april 2016 af peter lind
Den positive løsning til den første ligning er førstekoordinaten til A. Løsningen til den anden ligning er førstekoordinaten til B
Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten til hvert af punkterne A og B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
