Matematik

Porcentvis afvigelse

01. maj 2016 af Bokkiesundstrup (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey har en opgave som lyder på at skal finde den procentvise afvigelse, nogen som kan hjælpe mig med en formel, takker på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2016 af LilanKahn (Slettet)

(målt værdi−tabelværdi)/(tabelværdi)*100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2016 af mathon

procentvis afvigelse fra xo:
                                                     p=\left (\frac{x-x_o}{x_o} \right )\cdot 100
 


Skriv et svar til: Porcentvis afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.