Matematik

funktionsforskrift

05. maj 2016 af gullaksen2001 (Slettet) - Niveau: 8. klasse


Opstil en funktionsforskrift, der viser sammenhængen mellem længde (x) og bredde (y) for rektangler med et areal på 16 cm².
 


Svar #1
05. maj 2016 af gullaksen2001 (Slettet)

på forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2016 af fosfor (Slettet)

isoler y i

x*y=16


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2016 af mette48 (Slettet)

breden = arealet delt med bredden

y=16/x


Skriv et svar til: funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.