Kemi

Koncentration og fortynding

08. maj 2016 af studerendeyo (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej. Jeg har brug for hjælp til vedhæftede.
På forhånd tak
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2016 af Studentos

Angiv gerne i din beskrivelse af dit problem, om det er specifikke opgaver som du skal have hjælp med. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2016 af mathon

overførsel af retvendt opgaveark mislykket.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2016 af mathon

overførsel af retvendt opgaveark mislykket.


Svar #4
08. maj 2016 af studerendeyo (Slettet)

Førsteårsstuderende - der er egentlig ikke noget af det, jeg kan finde ud af, så bare det folk kan hjælpe med.. Ved godt det er meget uspecifikt..


Svar #5
08. maj 2016 af studerendeyo (Slettet)

Mathon - kan du ikke åbne billedet?


Svar #6
08. maj 2016 af studerendeyo (Slettet)

Hvis bare jeg kigger på opgave 1:
Hvordan finder jeg ud af, hvor stor en stofmængde Na2SO4 der skal anvendes?


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. maj 2016 af mathon

Opgave 1:
                      a)
                               n=V\cdot c=(0{,}200\; L)\cdot \left ( 0{,}15\; \tfrac{mol}{L} \right )=0{,}030\; mol

                      b)
                               m=n\cdot M=\left (0{,}030\; mol \right )\cdot \left ( 142{,}06\; \tfrac{g}{mol} \right )=4{,}2618\; g

                      c)
                              Opløs i en 200 mL målekolbe 4{,}2618\; g Na_2SO_4\, _{\textit{(s)}} i lidt demineraliseret vand.
                              Efterfyld under omrøring med demineraliseret vand op til mærket.


Skriv et svar til: Koncentration og fortynding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.