Matematik

Ligemeget

10. maj 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bare glem det,  har fundet ud af det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Alle opgaver er forkerte...

Svar #2
10. maj 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Kan du hjælpe med at rette dem? dkal aflevere om lidt :( 


Svar #3
10. maj 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Er de her resultater så de rigtige? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Ja, men y koordinat mangler i opg 3

Svar #5
10. maj 2016 af denforviredeelev (Slettet)

er kordinaterne ikke -2 og 3? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2016 af mathon

#5

                f(x)=3x^2+(-12)x+9

                Toppunkt 
                                   T=\left ( x_T,y_T \right )=\left(\frac{-b}{2a},c-a\cdot {x_T}^2\right)

                                   T=\left(\frac{-(-12)}{2\cdot 3},9-3\cdot {x_T}^2\right)=\left ( 2,9-3\cdot 2^2 \right )=(2,-3)


Skriv et svar til: Ligemeget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.